– Aanmeldformulier AromaTouch Certificering

Meld je aan voor een van de openstaande data of om op de hoogte gehouden te worden van aankomende data.

Na het invullen van dit formulier ontvang je binnen 6 dagen een welkomstmail met details van de training en mail met factuur en betaalgegevens.

Het aanmeldformulier hieronder staat gelijk aan je ‘aankoop’ je kunt binnen 14 dagen na het insturen van het formulier kosteloos annuleren. Na 14 dagen ontvang je bij afmelding een restitutie van 50%. Annuleer je binnen 5 dagen vóór aanvang van de training dan is er geen restitutie mogelijk. 

Een training kan alleen doorgaan op voorwaarde dat er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Mocht dit niet het geval zijn of valt er ivm covid-19 een training uit dan word je ongeveer een week van tevoren ingelicht.  Je wordt uitgenodigd aan te sluiten bij een andere training. Ben je niet beschikbaar op een van de voorgestelde datums, zullen wij je uiteraard volledig terug betalen.

Ben je op de dag van de training verkouden, of ben je zelf of is iemand anders in je huishouden ziek mag je aansluiten bij een andere training zonder extra kosten. Wil je niet bij een andere training aansluiten dan valt dit onder de annuleringsregeling.

 

Wil je een vraag stellen of direct contact?

Training inhoudelijke vragen:
Jasmijn Noot 
0646782838
christiaan.jasmijn@gmail.com

Praktische vragen
Ivy Fleuren
aromatouch@schooledbynature.com

 

Kun je indien nodig een massage tafel zelf meenemen?

Heb je al essentiële oliën van doterra in huis?

Ik wil graag op de volgende locatie en datum de training volgen

Kun je geen van deze data?