“Breng ontspanning en heling teweeg door middel van aanraking en 8 pure essentiële oliën”

in 1 intense dag officieel gecertificeerd

doTERRA AromaTouch Technique Training

Introductie

Stress is iets constants geworden in ons leven. Aangezien ons lichaam het verschil niet begrijpt tussen een beer in het wild of een lange to-do-list op de koelkast raakt ons lichaam overprikkeld en daardoor uit balans. De AromaTouch Techniek is een zachte aanraking gecombineerd met 8 pure en krachtige oliën die het lichaam een reset geven in een moment van ontspanning. om zo alle systemen te ondersteunen.  

Een daagse Certificering

Aan het eind van deze leuke en leerzame dag ontvang jij een officieel AromaTouch certificaat via doTERRA. Je mag deze mooie techniek dan ook in je praktijk aanbieden als extra dienst. Maar nog mooier, je bent aan het eind van deze training in staat mensen in je gezin of directe omgeving te ondersteunen in hun welzijn.

8 oliën

In de AromaTouch techniek worden 8 pure en krachtige essentiële oliën van het merk doTERRA ingezet om het lichaam te ondersteunen op verschillende vlakken: ontspanning, het imuunsysteem, gezonde ontstekingsniveau en het bereiken van een homeostasis: het ultieme balanspunt van alle lichaamssystemen. Tijdens deze training ontvang je deze 8 verschillende 5 ml oliën gratis!

Data en locaties

21 Nov @ Vught

Voor datums in het nieuwe jaar klik hier!

 

AromaTouch Techniek 

Deze Techniek van rug en voeten van ongeveer 45 minuten, combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen. De zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en ondersteund de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door constant contact te houden en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In deze maatschappij leven we vaak langs elkaar heen. Deze massage kan de mogelijkheid geven om contact te maken met de mensen in het gezin op een vriendelijke en liefdevolle manier.

De essentiële olie die laag op laag wordt aangebracht trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt van homeostasis uitgelokt waarop alle systemen precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan gaan helen.

Ontspanning

Balance & Lavendel

Immuunsysteem

Melaleuca & OnGuard

Gezond Ontstekingsniveau

AromaTouch & DeepBlue

Homeostasis

Sinaasappel & Pepermunt

Ben je geïnteresseerd en wil je alvast kennis maken met de AomaTouch? Ontvang dan de massage van een van de vele masseurs of masseuses via Schooled by Nature

Trainster: Jasmijn Noot

Jasmijn werkt beroepsmatig met essentiële oliën. Ze is gepassioneerd geraakt door haar eigen ervaringen op lichamelijk en emotioneel vlak. Na lang te hebben gezocht voor ondersteuning voor huid en darmen vond ze een sterke en pure partner in crime bij het inzetten van essentiële oliën en voedingssupplementen voor haar gezondheid.

Haar lievelingsmix is: Jasmijn, Kamille en Bergamot.

” De AromaTouch is zo’n intuïtieve techniek. Ik werd spontaan verliefd toen ik het zelf ontving. Ik moest en zou het meteen aanleren. Toen ik merkte hoe makkelijk het is te leren en hoe krachtig het in te zetten is voor dierbaren om me heen wilde ik anderen ook de kans geven om de techniek aan te leren. Daarom wil ik anderen nu ook die mogelijkheid bieden. “

De Training

In één dag deze bijzondere massage leren? Dan ben je bij het goede adres!

Na deze opleiding ontvang je direct je certificaat van doTERRA en kun je deze techniek inzetten om mensen in je directe omgeving te ondersteunen of als toevoeging van je diensten in je praktijk.

Programma

10:00 Welkom & Introductie
10:15 Theorie Massage
11:15 Verdieping essentiële oliën
12:00 Korte pauze
12:15 Live demonstratie
13:00 Pauze
14:00 Geven, Ontvangen & Observeren
17:00 Handmassage techniek
17:30 Laatste info & Afsluiting
18:00 Einde

Voor wie is deze training?

Er is geen vooropleiding nodig voor deze dag. Deze techniek is juist ontzettend makkelijk aan te leren om in te kunnen zetten in privé kringen. Je kinderen wat extra ontspanning bieden. Je partner even verwennen. Je moeder met haar pijnklachten ondersteunen. Dat zijn de dingen waar de Aroma Touch voor is ontwikkeld. Heb je dus interesse om de AromaTouch te leren om in te zetten voor je geliefden om je heen? Dan ben je welkom.

Daarnaast is de AromaTouch massage een geweldige aanwinst in elke massage praktijk. Het gebruik van 8 essentiële oliën van doTERRA maakt het een unieke ervaring voor je cliënten. Het kan worden ingezet als deel van een behandelplan of als losstaande terugkomende massage voor ontspanning, stress vermindering en het algehele welzijn van lichaam en geest. Een absolute ‘must’ voor iedereen die met etherische olien werkt.

Wat kun je verwachten :

– Een volle intensieve dagtraining

– Theorie over de techniek en de ontwikkeling ervan

– Verdieping in de 8 essentiële oliën die worden ingezet

– Zelf de AromaTouch ervaren

– Handmassage leren om snel te kunnen inzetten

– Persoonlijke begeleiding

– Prettige ontspannen sfeer

– mooie vaak ‘groene’ locatie

– Kleine groepen  (min 9 – max 21 cursisten)

Wat ontvang je?

– Dagtraining in het Nederlands

– Praktische oefentijd voor verfijning van de techniek

– 8 Gratis pure essentiële olliën van doTERRA t.w.v. €122,-

– Handleiding waar alle info in terug is te vinden

– Live Demonstratie

– Officieel doTERRA Certificaat

 

Investering =

 € 150,-