Schooled by Nature is ontstaan vanuit een aantal zelfstandige professionals. Samen hebben we een toegankelijke platform gecreëerd waar iedereen meer kan leren over het bevorderen van hun natuurlijke gezondheid. Wij richten ons op essentiële oliën en voedingssupplementen. We proberen altijd de nieuwste inzichten te bieden en een gevarieerd aanbod aan blogonderwerpen, verdiepingsworkshops en cursussen. Daarom werken we ook samen met andere specialisten en gast bloggers, die net zo bevlogen zijn als wij.

Het vaste team van Schooled by Nature

Christiaan

“Door een leverprobleem raakte ik op vroege leeftijd al geconfronteerd met het belang van een gezond lichaam. Mijn hele leven heb ik enorm geworsteld met chronische vermoeidheid en regelmatige ziekte. Essentiële oliën en voedingssupplementen hebben mijn gezondheid ingrijpend veranderd. Nu begeleid ik anderen met het verbeteren van hun gezondheid als ondernemer via Schooled by Nature en als sportinstructeur bij Institute Krav Maga Netherlands.” Momenteel volg ik de cursus ‘Voeding & Gezondheid’ aan de Universiteit Wageningen.

Elvira

 “In mijn werk als paardrij-instructrice bij Eager Ears kom ik dagelijks veel fysieke problemen tegen. De reguliere (chemische) aanpak hiervoor is echter meestal ongezond, duur, en lang niet altijd effectief. Ik licht mensen graag met veel enthousiasme in over betere beschikbare mogelijkheden. Door eigen gezondheidsredenen moest ik destijds stoppen met mijn studie verpleegkunde. Dit heeft mijn gedrevenheid voor een natuurlijke gezondheid alleen maar versterkt.”

Jasmijn

“Essentiële oliën zijn werkelijk bijzonder; vanuit een scheikundig standpunt gezien zeer complex en toch zo makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Na een lange zoektocht om van mijn ernstige eczeem af te komen, waren deze krachtige substanties het enige dat mijn huid volledig konden genezen. Met Schooled by Nature en mijn achtergrond in psychologie en onderwijs volg ik mijn passie in het begeleiden van anderen met dit mooie geschenk van de natuur.”

Madelon

“Twintig jaar geleden ben ik door mijn paard op het pad geraakt van de natuurgeneeskunde. Tijdens de toenmalige hippische ISPH opleiding heb ik kennis gemaakt met o.a. homeopathie, Bachbloesem, TCM en een breed holistisch denken. Dat holistisch denken heeft mij niet meer losgelaten en kwam samen in het werken met etherische oliën. Als Frans Aromatherapeut is mijn grootste wens dan ook dat de natuur weer een prominente plaats mag krijgen in de (preventieve) gezondheidszorg.”

Mariska

Gastbloggers

Margreet

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op voor details.